продукція різних брендів
Привіт жовтий! Apple випустила iPhone 14 у новому кольорі, який ти точно захочеш купити

Привіт жовтий! Apple випустила iPhone 14 у новому кольорі, який ти точно захочеш купити

Давайте визнаємо: все-таки добре, що Apple час від часу прибирає певні кольори айфонів, а потім їх повертає. Не знаю чому так, але це завжди спрацьовує. Так було, наприклад, з фіолетовим iPhone 12, якого спочатку не було в лінійці, а через півроку він був представлений окремо у вигляді ексклюзиву, а також із iPhone 13 у кольорі "альпійський" зелений. Тепер настала черга iPhone 14 та 14 Plus, які зробили жовтими. Давайте подивимося, як виглядають нові iPhone, які у них характеристики і чим можна їх замінити.

7 березня, Apple представила iPhone 14 у жовтому кольорі. І у багатьох постає питання, чому саме він? Почнемо з того, Apple вже третій рік поспіль представляє новий колір навесні, тому він апріорі має бути соковитим та яскравим. До того ж, жовтого iPhone не було вже досить давно — майже 4 роки, з часів iPhone 11, який досі актуальний.

iPhone 14 - новий колір
При цьому iPhone XR у жовтому кольорі був одним із найпопулярніших на старті продажів: багато хто вибрав саме його, тому Apple навіть довелося трохи збільшити час доставки, оскільки на всіх цієї моделі не вистачало.
Але жовтий iPhone XR і iPhone 14 явно відрізняються: судячи з рендерів, у старої моделі відтінок явно більш насичений, тоді як у нової — трохи блідіший, але все одно яскравіший, ніж у iPhone 11. А ось жовтий iPhone 14 Pro вирішили не робити, так як лінійка цих смартфонів має стриманіші, якщо хочете, суворі кольори.


Що взагалі означає жовтий колір? Є кілька трактувань: взяти хоча б те, що це підбадьорливий колір, що асоціюється з теплом, сонцем і, відповідно, влітку. У деяких культурах він також означає процвітання, тому айфон у новому кольорі не випадковий. Тим більше, згідно з інсайдами, якщо iPhone 15 з'явиться в темно-червоному, то в 2023 Apple явно буде експериментувати.

Характеристики нового айфону

Багато хто чекає від нової моделі якихось покращень та ексклюзивних функцій, але поспішаю вас засмутити: характеристики жовтого iPhone 14 та iPhone 14 Plus рівно ті ж, що й у смартфонів інших кольорів.

Процесор A15 Bionic.
Оперативна пам'ять - 6 Гб.
Вбудована пам'ять 128, 256 Гб або 512 Гб.
Камера: 12 Мп + 12 Мп.
Дисплей 6.1/6.7 дюйми.

Замовлення на жовтий iPhone 14 можна оформити на сайті Apple з 10 березня, а продаж смартфону розпочнеться 14 березня.

Придбати новий Apple iPhone 14 серії або інший гаджет Apple за гарною ціною ви можете у нашому магазині Купити новий iPhone 14